annabokmal.blogg.se

Boktips & bokrecensioner

Så in i själen

Kategori: Fakta

  (null)
 
Titel: Så in i själen
Författare: Agneta Sjödin
Förlag: The Book Affair
Utgivningsår: 2021 
Utläst: Januari, 2022
ISBN: 978-91-986525-3-6
Format: Inbuden, 229 sidor (rec.ex)
Betyg: 👍👍👍👍👍 /5 (5/5)
 
"Idag har jag kommit till en plats där jag kan välja att höja mig över tankar och känslor som jag vet är på väg åt fel håll. Jag har utforskat den vägen, jag har sett vart den leder, och ingenting har fått mig att må bättre. Jag har helt enkelt bestämt mig för att jag vill må bra, oavsett vad. Livet är alldeles för kort för något annat."  /Agneta Sjödin 
 
Agneta Sjödin har varit en sökare i hela sitt liv. Det finns nog ingenstans i världens alla hörn hon inte har varit i jakten på svar. Hon har samtalat med Paulo Coelho och Deepak Chopra, pilgrimsvandrat till Santiago de Compostela. I så in i själen har hon samlat sina erfarenheter från sin andliga resa: berättar om sina möte, bästa rutiner och verktyg som hon utvecklat för att leva i samklang med sig själv. 
 
Mitt omdöme
 
Uppmärksamma följare på Instagram har sett att jag började lyssna på Så in i själen som ljudbok. Jag insåg dock snart att det här är en bok som jag inte kan lyssna på, jag behöver hålla den i min hand. Bläddra i och göra anteckningar. Se alla kloka citat framför mig. Läsa texten i min egen takt. Och framförallt: kunna återvända till boken när jag vill. 
Jag har inte läst någon av Agneta Sjödins tidigare böcker. Konstigt nog har det aldrig blivit av, trots att jag är en andlig sökare själv. 
 
Jag blev så glad att upptäcka hur generöst Agneta delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom det själsliga området. Ärligt, ödmjukt och genuint, utan att på något sätt göra anspråk på att hon har "hittat den rätta sanningen" vägleder hon läsaren i dennes egna resa. Så in i själen påminner oss om hur värdefullt det är att leva i nuet, och stråla i det ljus som är vi. Det strösslas med inspirerande tips, meditationsövningar och listor för egen reflektion. Därtill en massa spännande anekdoter från författarinnans otaliga resor runt om i världen.

Vill varmt rekommendera dig som är intresserad av personlig utveckling och andligt sökande att också läsa Så in i själen. Tipsar även om podden med samma namn, där Agneta samtalar med människor som i likhet med henne själv söker svaren inåt och funderar över livet i stort och smått. 
 
Stort tack The Book Affair för att jag fick njuta av ett fysiskt exemplar av Så in i själen! 🙏