annabokmal.blogg.se

Boktips & bokrecensioner

Pilgrim och symbolernas pussel

Kategori: Fakta, Romaner

 
 
(null)
 
 
Titel: Pilgrim och symbolernas pussel
Författare: Malin Åhman
Förlag: 2HappyHearts
Utgivningsår: 2021
Utläst: Mars, 2022
ISBN: 9789198209235
Format: Häftad, 230 sidor (rec.ex)
 
Malin Åhman har skrivit om sin personliga resa och sitt andliga sökande, i vilken hon har vänt sig till pilgrimsvandringar och symbolernas värld. När livet, och människor i hennes närhet, stått för motgångar har författarinnan sökt sig till naturen för nya perspektiv och helande kraft. 
 
Malin skriver om sina känslor och upplevelser med ett målande språk. Det är lätt leva sig i hennes tankevärld, och jag förstår verkligen hur givande pilgrimsvandringarna är för henne. Efter att ha läst Så in i själen av Agneta Sjödin, där pilgrimsvandringar också är centrala, så har jag redan förstått vilken längtan vandringarna väcker hos dem som testat på. Intresset att prova på själv väcks självklart till liv. De fina miljöbeskrivningarna i Pilgrim och symbolernas värld gör mig också väldigt nyfiken på de platser som Malin besökt. 
 
En bok att rekommendera dig som är nyfiken på vad en pilgrimsvandring kan göra för en andlig sökare. Det är ingen handbok, med kartor eller liknande, snarare en berättelse som ger inblick i  vilken skillnad pilgrimsvandringar kan göra för en människa i den egna personliga utvecklingen.
 
Tack Malin för att jag fick följa med dig på din resa! 
Kommentera inlägget här: